Asortyment
mini Bistro - zwiększ zyski w swoim sklepie
Data: 2019-11-13
Czytaj więcej
Zmieniające się trendy rynkowe oraz rosnące oczekiwania konsumentów wymagają dzisiaj od przedsiębiorców czegoś nowego, czegoś niestandardowego, czegoś co nie pozwoli im pozostawać w tyle za konkurencją a Klientom da wrażenie i pewność iż zarówno sklepy jak i punkty...
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Firma LAINOX została założona w 1980 roku we Włoszech i od początku swej działalności specjalizuje się w produkcji urządzeń dla profesjonalnej gastronomii. Dzięki nakładom na rozwój nowoczesnych technologii i ciągłej współpracy ze znanymi kucharzami z całego świata, La...
Jaki piec konwekcyjno parowy wybrać? Krótki Poradnik
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
To pytanie stawia sobie wiele osób chcących wyposażyć lub doposażyć lokal gastronomiczny. W tym poradniku podpowiadamy na co warto zwrócić uwagę żeby mieć pewność że nasz zakup będzie strzałem w dziesiątkę.
Czytając ten poradnik jesteśmy pewni że stanąłeś wła...
Kuchnie gastronomiczne, podpowiadamy jak wybrać
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Kuchnia gazowa czy elektryczna jest nieodłącznym elementem obróbki termicznej w lokalach gastronomicznych. Tym samym stanowi ona "serce" produkcji gastronomicznej i powinna zostać starannie dobrana.
Od razu może zaczniemy od podziału kuchni gastronomicznych wraz z kr&oa...
Wyposażenie baru bistro. Krótki poradnik.
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Bar bistro to zwykle miejsce, gdzie można zarówno przekąsić coś „na szybko” przy kontuarze baru, popijając lampką wina albo filiżanką kawy, jak i zjeść pełen obiad przy małym, okrągłym stoliku. Dzisiaj skupimy się na wyposażeniu takiego pu...
Wyposażenie restauracji. Krótki poradnik.
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Wyposażenie restauracji - to kolejny poradnik wyjaśniający jakie wyposażenie powinno znaleźć się w zapleczu restauracyjnym. Restauracja restauracji nie równa, jedna serwuje dania regionalne, inna dania z zakątków meksykańskich czy włoskich jednak restauracje mają z...
Wyposażenie domu weselnego. Krótki poradnik.
Data: 2019-11-13
Czytaj więcej
Wyposażenie domu weselnego to niby prosta sprawa. Przecież to zwykła restauracja. Tak by zapewne było gdyby nie fakt iż każdy takowy punkt to nie tylko inne "menu" chodź często podobne do serwowanych w typowych restauracjach ale też całkiem inny system przygotowywania d...
Zmywarki gastronomiczne - wygoda i oszczędność
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Z czasem kiedy działalność gastronomiczna zdobywa nowych klientów a obowiązki na kuchni zaczynają się mnożyć, zmywanie naczyń staję się coraz bardziej czasochłonne. Ale czy pracownik musi być pochłonięty tylko zmywaniem? Otóż nie. Zmywarki gastronomiczne w dzisiejszych ...
Stoły ze stali nierdzewnej. Meble gastronomiczne.
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Stoły ze stali nierdzewnej wykonane są jako jedna, monolityczna konstrukcja spawana i zgrzewana bąź jako konstrukcja skręcana i łączona za pomocą nitów. Wykonane są na stopkach regulowanych w zakresie +20mm do -5 mm wyposażone w ochronny kołek uziemiaj...
Wentylacja i Klimatyzacja
Data: 2017-10-08
Czytaj więcej
Klimatyzacja w dniu dzisiejszym stała się w większości lokali standardem. Inwestorzy świadomi są komfortu jaki wymagany jest przez dzisiejszych klientów – tak więc klimatyzowane sale konsumpcyjne to widok bardzo powszechny. Gorzej się ma sprawa z wentylowaniem pomieszczeń kuche...
Strefa klienta
Logowanie
Rejestracja
Koszyk
Porady
aktualizacja:
2019-12-02 08:41